Accio Funko Pops!

Accio Funko Pops!

Week in Review #46

 

Der er visse fandoms og samlinger, som samlere simpelthen ikke kan holde sig væk fra. Vi ved det, for vi samler også disse fandoms. Især Harry Potter er en magisk fandom med fantastiske Funko Pops. Og heldigvis for os, der samler Harry Potter, har vi lige fået flere! I denne uge har vi sagt Accio Funko Pops og ikke #KeepCollecting, som vi plejer, men bare rolig, vi er snart tilbage til normalen!

 

Se Week in Review Funko Pops her

 

Ugens højdepunkter

 

Se alle Week in Review Funko Pops her

 

Top 3

Hver uge vil vi kåre en top tre af nye Week in Review Funko Pops, hvad enten det er forudbestilling, ny udgivelse eller en ny vare på lager.

I denne uge, på tredjepladsen, har vi valgt Minerva McGonagall med Hogwarts. Vidste du, at dette forbinder Albus Dumbledore med Hogwarts?

På andenpladsen har vi udvalgt verdens bedste babysitter; Steve Harrington

Og.. på førstepladsen i denne uge. Vores team har valgt Darth Vader Art Series med Endor-tema.

 

 

Pops of the Galaxy

Hver søndag præsenterer vi en opdatering på ugen der er gået. Denne opdatering kaldes Week in Review. Pops of the Galaxy er en Funko Pop nichebutik, der kun drives digitalt. Vi har base i Aalborg, Danmark. Vores hovedmål er, at nye og eksisterende samlere skal forelske sig i deres drømmes Funko Pop - potentielt genskabe forbindelse til et fantastisk barndomsminde. Derfor siger vi #KeepCollecting

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.