E.T... Phone... Funko Pops!

E.T... Phone... Funko Pops!

Week in Review #33

 

Hvad er det? Hvad er det? Der er (Funko) Pops overalt!

Hvilken uge! Det har været uhyggeligt godt med alle disse nye udgivelser. Vi har tilføjet flere end 80 nye Funko Pops til salg i denne uge. Det er det, vi kalder #KeepCollecting!

Funko har udgivet alle disse skræmmende (eller måske ikke så skræmmende?) Funko Pops i løbet af Funkoween. Og vi kunne ikke være mere spændte, så følg med her for en opsummering af begivenhederne fra denne uge.

Og hvis du kan lide nogle af Funkoween-udgivelserne, så husk, at du kan få dem med 15% i rabat indtil den 19. juni ved at bruge FUNKOWEEN2022 ved kassen (gælder ikke for US Exclusives).

 

Ugens nyheder

 

Se alle Week in Review Funko Pops her

 

Top 3

Hver uge vil vi kåre en top tre af nye Week in Review Funko Pops, hvad enten det er forudbestilling, ny udgivelse eller en ny vare på lager.

Denne uge har Pops of the Galaxy-teamet besluttet:

... Når vi kommer ind på vores tredjeplads, har vi udvalgt et par venner, der cykler .. godt til en ny planet. Elliott og E.T. er de bedste venner, og hvor ikonisk er cykelscenen?

... På andenpladsen har vi valgt mesteren i at være fræk. Hades with Pain and Panic er en perfekt start på det nye Deluxe sæt. Et must-have!

... Og på førstepladsen havde vi ikke andre muligheder end at vælge Scarlet Witch. Hun er badass!

 

 

Pops of the Galaxy

Hver søndag præsenterer vi en opdatering på ugen der er gået. Denne opdatering kaldes Week in Review. Pops of the Galaxy er en Funko Pop nichebutik, der kun drives digitalt. Vi har base i Aalborg, Danmark. Vores hovedmål er, at nye og eksisterende samlere skal forelske sig i deres drømmes Funko Pop - potentielt genskabe forbindelse til et fantastisk barndomsminde. Derfor siger vi #KeepCollecting

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.