Long live the King!

Long live the King!

Week in Review #51

 

Vi elsker nostalgien med at samle Funko Pops. Der er mange gode grunde til at samle Funko Pops, men nostalgi er nok vores foretrukne grund til at samle. Og faktisk, så er Nolstalgia er en af de forskellige Funko Pop samlertyper!

 

Se alle Week in Review Funko Pops her

 

Ugens højdepunkter

 

Se alle Week in Review Funko Pops her

 

Top 3

Hver uge vil vi kåre en top tre af nye Week in Review Funko Pops, hvad enten det er forudbestilling, ny udgivelse eller en ny vare på lager.

I denne uge har vi på tredjepladsen Darth Tyranus. Dette stykke er lige så episk som nogle af John Williams' temaer til Star Wars-showene Og hvis det ikke var nok, kan det lyse i mørket og har GameStop Exclusive-klistermærke!

På andenpladsen har vi valgt Maleficent som Dragon. Dette er en episk Funko Pop!

Og.. på førstepladsen i denne uge. Vores team har valgt The Lion King VHS-cover. Vi elsker Mufasa, Simba og Scar, og dette cover er bare en nostalgisk kærlighedsrejse til vores barndom!

 

Pops of the Galaxy

Hver søndag præsenterer vi en opdatering på ugen der er gået. Denne opdatering kaldes Week in Review. Pops of the Galaxy er en Funko Pop nichebutik, der kun drives digitalt. Vi har base i Aalborg, Danmark. Vores hovedmål er, at nye og eksisterende samlere skal forelske sig i deres drømmes Funko Pop - potentielt genskabe forbindelse til et fantastisk barndomsminde. Derfor siger vi #KeepCollecting

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.